Ο Μπουτάρης στηρίζει Ο.ΞΙ.Φ. και TFC

Με τα θερμότερα λόγια υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Μπουτάρης τα στελέχη του Ομίλου Πέτρο Τσώκα και Ιωάννα Χρήστου στην προγραμματισμένη συνάντησή τους με την ευκαιρία της λειτουργίας του Προπονητικού Κέντρου Ξιφασκίας στην Θεσσαλονίκη (TFC).

«Είναι γνωστό το έργο σας σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και ευελπιστούμε να κάνετε το ίδιο και στην Θεσσαλονίκη καθιστώντας την ως μεγάλο Οπλομαχητικό Κέντρο των Βαλκανίων», τόνισε ο Δήμαρχος. Και συνέχισε, «ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα στηρίξει τις Δράσεις σας πάντα με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας».

Οι κ.κα. Τσώκας και Χρήστου παρουσίασαν όλο το πλαίσιο των προωθητικών δράσεων και των αγωνιστικών εκδηλώσεων του TFC στην συμπρωτεύουσα και απεύθυναν επίσημη πρόσκληση στον κ. Μπουτάρη να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Κέντρου το Σάββατο 23 Νοεμβρίου. Πρόσφεραν, τέλος, στον Δήμαρχο την επίσημη εμφάνιση του Ο.ΞΙ.Φ. την οποία φόρεσε αμέσως.

Στην Βουδαπέστη ταξιδεύει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 17 μελής αποστολή του Ομίλου για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων που διεξάγεται εκεί το σαββατοκύριακο με την παρουσία 700 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ευρώπη.

Χρυσικός, Ρεπάτσης στα αγόρια «έκαναν» οκτάδα στο Κύπελλο Θεσσαλονίκης (5ος και 6ος αντίστοιχα) ενώ ελπίδες άφησαν οι Γεροσίδερη και Νικολαϊδου στα κορίτσια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη.

Μεγάλη Τιμή για την Ολυμπιονίκη Ιωάννα Χρήστου, τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας και το άθλημα είναι η συμμετοχή της στην Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Soschi 2014» η οποία λαμβάνει χώρα σήμερα στην Φλώρινα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...