ΕΛΑΜΨΕ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑ 2007

 

Στην ιστορία έμεινε το Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας που διεξήχθη στη Φλώρινα, καθώς υπήρξαν οργανωτικές καινοτομίες και ξεχωριστές εμπνεύσεις τόσο για τη χώρας μας όσο και για τις αντίστοιχες διοργανώσεις παγκοσμίως. Επίσης για πρώτη φορά στο θεσμό μοιράστηκαν και χρηματικά έπαθλα στις νικήτριες της διοργάνωσης.

 

Με ξεχωριστές εμπνεύσεις και οργανωτικές καινοτομίες, η φετινή διοργάνωση της ξιφασκίας που έγινε στην ακριτική πόλη της Φλώρινας, έδωσε άλλη διάσταση στο θεσμό που έχει ξεχωριστή απήχηση στους κατοίκους της πόλης. "Στόχος μας είναι οι αγώνες να γίνουν θεσμός για τη Φλώρινα", δήλωσε ο Λεωνίδας Καλυβιάνος, βασικός οργανωτικός συντελεστής της Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Σημαντική καινοτομία για τη φετινή διοργάνωση ήταν και η εξασφάλιση χρηματικών επάθλων για τις νικήτριες της διοργάνωσης, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά. Η σχετική χειρονομία ανήκει στην επιχείρηση "Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας" των αδερφών Ρόζα, που μοίρασε επιταγές 4.000 ευρώ. "Το 2008 πάμε για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα", τόνισε με νόημα ο δ/ντής των αγώνων, Πέτρος Τσώκας.

Οπως ειπώθηκε από τους διοργανωτές και τους χορηγούς "Αυτό ήταν μόνο η αρχή…" και πλέον όλοι περιμένουν την επόμενη διοργάνωση, η οποία θα είναι και προολυμπιακό κριτήριο. Ο πήχης ανέβηκε ψηλότερα και πλέον το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2008 αναμένεται με πολλές εκπλήξεις.

Πηγή: Sport24

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση