SUMMER CAMP ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΞΙΦ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18.04.2007

  Εκμεταλλευόμενος τις άριστες διεθνείς δημόσιες σχέσεις, που ανέπτυξαν τα στελέχη του Ομίλου κατά την διάρκεια του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει την διοργάνωση του 1ου Καλοκαιρινού Κάμπ Ξιφασκίας στην περιοχή των Πρεσπών το 2ο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, υπό την αιγίδα του Δήμου Πρεσπών και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φλώρινας.

Εκπρόσωποι του Ο.ΞΙ.Φ. επισκέφθηκαν την περιοχή των Πρεσπών την περασμένη Κυριακή 15 Απριλίου και πραγματοποίησαν συναντήσεις τόσο με τον Δήμαρχο Πρεσπών κ. Λ. Ναλπαντίδη όσο και με ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και εστιατορίων. Επίσης, επισκέφθηκαν το Πατουλείδιο Αθλητικό Κέντρο, το οποίο θα στεγάσει την προπονητική δραστηριότητα του Κάμπ και το οποίο εντυπωσίασε για την άριστη κατάστασή του και το επίπεδο των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει.
Στο Καλοκαιρινό Κάμπ έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από την Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και Ισραήλ στην κατηγορία Εφήβων και Νέων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα, εκτός από την προπονητική τους ενασχόληση, να επιδοθούν σε ορειβατικές περιηγήσεις, ποδήλατο, σπορ στο νερό και ένα σωρό άλλες δραστηριότητες που θα κάνουν την εκδήλωση ιδιαίτερα ελκυστική και απολαυστική για όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 60 άτομα.
Η διοργάνωση του Κάμπ εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό του Ο.ΞΙ.Φ. για την διεύρυνση των Διεθνών Σχέσεων του Ομίλου και συμμετοχή του αθλητικού του δυναμικού στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του Εξωτερικού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση