Στο Βάθρο η Στάντσιου

Συνεχίζεται το σερί των σπουδαίων εμφανίσεων για τους ξιφομάχους του Ο.ΞΙ.Φ. Αυτό το Σάββατο σειρά είχε η Ελισάβετ Στάντσιου με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος στο ξίφος ασκήσεως γυναικών.

Η Ελισάβετ, δείχνει να είναι σε καλή φόρμα ενόψει των προκρίσεων για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες τον Ιούνιο του 2015 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν Στα ημιτελικά αντιμετώπισε την μετέπειτα Κυπελλούχο Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου.

Καλή εμφάνιση στην 8άδα των Ανδρών έκανε και ο Δημήτρης Δούδος (7η θέση).
Η προσοχή όλων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στρέφεται σε Φλώρινα και Θεσσαλονίκη, με την ταυτόχρονη διοργάνωση από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Εφήβων στο ΔΑΚ Φλώρινας και του HELEXPO World Fencing Cup στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το Florina Euro Cup «δείχνει» να σπάει ρεκόρ συμμετοχών με 76 «φλερετίστες» από 11 χώρες. Όλες οι σχετικές πληροφορίες για τους Αγώνες που έχουν την στήριξη του Δήμου Φλώρινας, είναι διαθέσιμες στο www.oxif.gr/eurocup.

Στην Θεσσαλονίκη και στην ΔΕΘ, πρωτοφανείς είναι οι προετοιμασίες για την άψογη διοργάνωση του HELEXPO WORLD CUP. Οι συμμετοχές πλησιάζουν τον στόχο των 150 αθλητών από 30 χώρες. Από ελληνικής πλευράς 17 αθλητές θα εκπροσωπήσουν τα Ελληνικά Χρώματα, με επικεφαλής σε αυτήν την προσπάθεια τον Αθλητή του Ο.ΞΙ.Φ. Τσώκα Νικόλαο.

Πρόγραμμα – Προσκλήσεις διαθέσιμες στο: www.oxif.gr/thessaloniki

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...