ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ « SUMMER CAMP»

 

  Όλα είναι έτοιμα στην περιοχή των Πρεσπών για να υποδεχθούν τους εκλεκτούς καλεσμένους αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και Ρουμανία οι οποίοι θα συμμετέχουν στο 1ο Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας που διοργανώνει ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας από 26 Αυγούστου ως 5 Σεπτεμβρίου.

Μεγάλη είναι η συνεισφορά του Νομάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλου και του Δημάρχου Πρεσπών κ. Λάζαρου Ναλπαντίδη στην οργανωτική επιτυχία του Κάμπ. Το Πατουλείδιο Αθλητικό Κέντρο έχει «φρεσκαρισθεί» και όλοι οι χώροι βρίσκονται σε άψογη κατάσταση. Στην κεντρική του σάλα θα στρωθούν 20 πίστες με 15 μηχανήματα και για 10 ημέρες οι ήχοι των σπαθιών θα το κάνουν να μοιάζει με εργοστάσιο.
Το Ξενοδοχείο «Πλατυθέα» ολοκλήρωσε την νέα πολυτελή πτέρυγα και είναι βέβαιο ότι οι επισκέπτες μας θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.
Οι συνεργάτες του Ο.ΞΙ.Φ. μαζί με την δ/νση του εστιατορίου «Τα Νούφαρα» ετοίμασαν ειδικό διαιτολόγιο βασισμένο στις γεύσεις της περιοχής, όπως φασόλια, γριβάδι κ.ά.
Κατά την διάρκεια του Κάμπ θα λάβει χώρα και η συνέντευξη τύπου για το 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Φλώρινα στις 16 κα 17 Μαρτίου 2008.
Τέλος, η 27η Ιουλίου 2007 είναι η μέρα κατασκευής των 2 νέων mini-bus μάρκας Renault, στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Γαλλία. Η επίσημη τελετή παραλαβής των οχημάτων προγραμματίζεται να γίνει μετά τις 15 Αυγούστου στην Νέα Πλατεία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση