Νικητές Candescu και η ομάδα της Δανίας

Το 6ο Florina Euro Cup πέρασε στην Ιστορία με τα κολακευτικά σχόλια όλων των αποστολών ως εύσημα στο στήθος των Διοργανωτών.
Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το Κλειστό Γυμναστήριο της Φλώρινας, «πλημμύρισε» από τους ήχους των σπαθιών των 93 ξιφομάχων και των 24 ομάδων από τις 12 χώρες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Και η Τιμή είναι ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι έδωσαν το παρών στην πόλη μας αθλητές ακόμα και από την Σαουδική Αραβία και το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής!
Για την Ιστορία νικητές στο ατομικό του Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων ήταν:
1ος Candescu (ROU) – 2ος De Almeida (GBR) – 3οι Landorph (DEN) και Neilson (BUL) καλύτερος Φλωρινιώτης Αθλητής ο Θοδωρής Κωστέντσης (35ος).

Στο ομαδικό κυριάρχησε η ομάδα της Δανίας με 2η της Ρουμανία ενώ το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε στο πόντο από το Αιγάλεω η Τουρκία, με την ομάδα του ΟΞΙΦ στην 13η θέση.
Τιμήθηκαν η ομάδα της Δανίας για την 6η συνεχή παρουσία της στην Φλώρινα και ο Ρουμάνος Διαιτητής Florin Georghe για την επιλογή του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να διαιτητεύσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο RIO 2016.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Florina Euro Cup 2015 θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει δημόσια την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας, την Διοίκηση και το Προσωπικό του ΔΑΚ Φλώρινας, τα Ξενοδοχεία και Εστιατόρια της πόλης, την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, την ΕΟΞ και την ΠΑΣΥΠΚΟ, όλους όσους βοήθησαν λιγότερο ή περισσότερο στην επιτυχία των Αγώνων και, τέλος, τους Αθλητές – Προπονητές – Συνοδούς όλων των ομάδων που επισκέφθηκαν την πόλη μας.

Τα αποτελέσματα στο www.oxif.gr/euro2015

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...