Αναστολή δραστηριοτήτων

Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας ανακοινώνει την αναστολή κάθε προπονητικής ή αγωνιστικής δραστηριότητας για το άθλημα της Ξιφασκίας, έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου σύμφωνα με τις Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

Για το άθλημα του Τένις επιτρέπεται η χρήση των Γηπέδων 10:00 πμ – 20:00 μμ με παρουσία ΜΟΝΟ 2 ατόμων ανά γήπεδο και απαραίτητη προϋπόθεση, την ηλεκτρονική κράτηση (e-booking στο www.oxif.gr) και σεβασμό όλων των Σχετικών Οδηγιών της Πολιτικής Προστασίας (απαγόρευση ομαδικών προπονήσεων και παρουσίας θεατών κ.λπ.).

Η ευλαβική τήρηση των Μέτρων θα επιτρέψει σε όλη την Οικογένεια του Ο.ΞΙ.Φ. να είναι πιστή στο ραντεβού με την επαναφορά στην Καθημερινότητα.

Τέλος, ο Ο.ΞΙ.Φ. ανακοινώνει την επιτυχή εγγραφή του στο Μητρώο Σωματείων της Γ.Γ.Α. για το άθλημα της ξιφασκίας, γεγονός που σηματοδοτεί την διατήρηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης, Διατήρηση Προνομίων για τους Πρωταθλητές μας, Χρηματοδότηση, Συμμετοχή στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας κλπ. Το ίδιο προγραμματίζει να κάνει για τα αθλήματα: Μοντέρνο Πένταθλο και Αντισφαίριση.

Η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός των υπηρεσιών που προσφέρει ο Ο.ΞΙ.Φ. αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά αφού είναι το 1 ο σωματείο της Π.Ε. Φλώρινας σε Όλα τα Σπορ που μπαίνει στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.

#StaySafe

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...