Διέπρεψαν τα Πιτσιρίκια στο Νόβισαντ

Ασπροπρόσωπους «έβγαλε» τους Προπονητές τους και τον ΟΞΙΦ η Νέα Γενιά Πρωταθλητών στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που διεξήχθη το σαββατοκύριακο στο Νόβισαντ της Σερβίας.

Στο Ξίφος Ασκήσεως στην Κατηγορία -11 το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Βασίλης Μούλελης το ασημένιο ο Σωτήρης Γεροσίδερης, ο Δημήτρης Σαχινίδης «χτύπησε» το χάλκινο μετάλλιο στα -12, την 6η θέση στα -14 και η Δέσποινα Ζωγράφου την 7η στα -12.

Στο Ξίφος Μονομαχίας Κοριτσιών -14 η Αφροδίτη Ταρενίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, η Κωσταντίνα Καράτζα την 6η και η Φρειδερίκη Σερίδη την 11η.

ns2

Άριστη παρουσία είχαν επίσης στο Ξ.Μ. η Μαρία Κεβρεκίδου, Βάσια Μαρκώτη και Τζωρτζίνα Γκουλή και στο Ξ.Α. ο Χρήστος Παπαγιάννης, Δημήτρης Μοσχόπουλος, και Αντιγόνη Συγγελάκη.

Ιδιαίτερη τιμή για τον ΟΞΙΦ ήταν η συμμετοχή στην αποστολή του Θ. Αβραμίδη (3ος! Στο ξίφος μονομαχίας -14) του Μ.Α. Κορδελιού και του Κ. Γιοβάνη, του Δία Καστοριάς. Την Αποστολή συνόδευαν οι Προπονητές Λεωνίδας Καλυβιάνος, Στάθης Γεροσίδερης ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Ρωμανού Ρεπάτση.

ns1

Συνεχίζεται και κορυφώνεται η Αγωνιστική δραστηριότητα με την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στο Ξίφος Μονομαχίας στο ΟΑΚΑ (14-15 Μαΐου), αγώνας που θα κρίνει την 1η θέση στην Πανελλήνια Γενική Κατάταξη Σωματείων της ΕΟΞ. Η σαιζόν θα κλείσει το σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο του ΟΞΙΦ στην Δ.Ε.Θεσσαλονίκης (TFC) με την οργάνωση του Kids Cup Vol.3 σε συνεργασία με τον Γερμανικό Σύλλογο T.S.G. Reutlingen και ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στην Ελληνο-Γερμανική Φιλία και Συνεργασία. Το ίδιο σ/κ ο Στάθης Γεροσίδερης επιλέχθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ως Διαιτητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών στο Παρίσι.

Τέλος, «άνοιξαν» οι δηλώσεις συμμετοχής για την Επετειακή 10η Έκδοση του Καλοκαιρινού Κάμπ Ξιφασκίας των Πρεσπών (21 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου) και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.
Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...