Ελπίδα και Φώς προσφέρουν οι Πρωταθλητές μας!

Διέξοδο στις, εφήμερες, αλλά πραγματικά δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην Φλώρινα μας με τους σεισμούς και την χιονοθύελλα, «δείχνουν» οι Πρωταθλητές μας με τα εκπληκτικά τους αποτελέσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 στην Αθήνα το περασμένο Σ/Κ.

Ο Άγγελος Ρασπόπτσης, μετά την κατάκτηση των 2 Πανελλήνιων Κυπέλλων (Νοέμβριο στην Φλώρινα και Δεκέμβριο στη Βάρη) κατέκτησε τον Τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος στο Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων για το 2022! Ο Άγγελος ασταμάτητος, επικράτησε σε έναν Τελικό πραγματική διαφήμιση για το Άθλημα απέναντι στον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο (Αρίστων) με 13-12 (68 συμμετοχές)!

Στα Κορίτσια η Κωνσταντίνα Καράντζα, παρά την COVID ταλαιπωρία του προηγούμενου μήνα κατέκτησε την 2 η Θέση και το Αργυρό Μετάλλιο (57 συμμετοχές).

Στα Ομαδικά οι Ρασπόπτσης, Τσώκας Β., Χαλβατζής και Σδήρος αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος μετά από έναν συγκλονιστικό Τελικό απέναντι στον Αρίστων όπου επικράτησαν με 45-44 στο Αβαντάζ (12 συμμετοχές).

Στα Κορίτσια οι Καράντζα, Τιριακίδου, Ελευθεράκη και Αντωνιάδου, επίσης, έπαιξαν εκπληκτικό σπαθί και έφθασαν στο Τελικό απέναντι, επίσης στον Αρίστων αλλά παρά την υπερπροσπάθεια έχασαν 41-42 (9 συμμετοχές)!!!.

Στα Highlights των Αγώνων η πολύτιμη βοήθεια του κ. Ευθύμιου Χατζηεφυραιμίδη στην οργάνωση της Αποστολής και η πρωτόγνωρη εικόνα κατά την άφιξη στην Φλώρινα αργά το βράδυ της Κυριακής με όλους τους Φλωρινιώτες στους δρόμους λόγω σεισμού.

Η δράση συνεχίζεται με το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 HELEXPO EURO CUP στην Θεσσαλονίκη στις 22-23 Ιανουαρίου.

Θερμά Συγχαρητήρια και στα 19 παιδιά που συμμετείχαν στην Αποστολή του ΟΞΙΦ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...