Λάζου, Ταλλίδου, Ρασπόπτση Χρυσοί στη Βάρη

3 στα συνολικά 4 χρυσά μετάλλια κέρδισαν με το Σπαθί τους οι Ξιφομάχοι του ΟΞΙΦ στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο U17-U13-U10 στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα στη Βάρη Αττικής το περασμένο Σ/Κ.

Αναλυτικότερα, ο Ραφαήλ Λάζου κατέκτησε το Κύπελλο στην Κατηγορία U13. Ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΟΞΙΦ σάρωσε πραγματικά στο πέρασμά του νικώντας όλους τους αντιπάλους του. Για την Ιστορία στον Τελικό κέρδισε τον Καλαμάρα (Αρίστων) 10-7.

Στα Κορίτσια U13 ο ΟΞΙΦ είχε 3 αθλήτριες στην τελική 6άδα με την Αθηνά Ταλλίδου να σηκώνει το Κύπελλο (10-6 την Σαλαβούρα της ΛΟ Βάρης στον Τελικό) και τις Μαρίλια Κέκελη και Μαργέτα Ταντσοπούλου στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

Στα Κορίτσια U17 η, πραγματικά, καταιγιστική Νεφέλη Ρασπόπτση δεν άφησε περιθώρια σε καμία να την απειλήσει και κατέκτησε το Κύπελλο νικώντας την Καραμπάση (Αρίστων) 15-11 στον Τελικό!

Στα Αγόρια U17 καλύτερη εμφάνιση έκαναν ο Βασίλης Τσώκας στην 7η θέση και ο Αδάμ Ζαραβέλης στην 13η.

Ο ΟΞΙΦ συμμετείχε συνολικά με 21 ξιφομάχους τιμώντας τον διοργανωτή ΛΟ Βάρης για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία. Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο: www.fencingworldwide.com/en/27890-2023/tournament/

Συγχαρητήρια!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...