Πρωταθλητές Ελλάδος οι Νέοι του ΟΞΙΦ!

Μεγάλη Ευτυχία μας επιφύλαξε η Νεανική Ομάδα του ΟΞΙΦ στο κλείσιμο της φετινής, πραγματικά, πολύ συναρπαστικής χρονιάς.

Πρωταθλήτρια Ομάδα ανακηρύχτηκε η Ομάδα U20 του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας. Οι Άγγελος Ρασπόπτσης, Αλέξανδρος Σαλβαρίνας, Βασίλης Τσώκας και Αχιλλέας Μαυρομμάτης κατέκτησαν τον Τίτλο αφού νίκησαν την Μεσόγειο Ραφήνας 45-17, στον ημιτελικό την Ίριδα Ψυχικού 45-43 και στον Μεγάλο Τελικό τον Αρίστων Παιανίας 45-37.

Στο Ατομικό ο Άγγελος Ρασπόπτσης κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο, ο Αλέξανδρος Σαλβαρίνας το Χάλκινο Μετάλλιο ενώ ο Βασίλης Τσώκας ήταν 6ος.

Τα Κορίτσια μας, Νεφέλη Ρασπόπτση, Φωτεινή Μπίνα, Μαρία – Χριστιίνα Τιριακίδου και Μάγδα Αλεξιάδου κέρδισαν τη ΛΟ Βάρης 45-32, έχασαν στον ημιτελικό 43-45 από την Ίριδα Ψυχικού και κέρδισαν στον Μικρό Τελικό τον Λύγκα Πεντέλης 45-37.

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος, ο Αχιλλέας και η Μαρία – Χριστίνα μετά τις άριστες επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αρίστευσαν και στην επανεμφάνιση τους στις Πίστες. Αξιομνημόνευτη και η Φωτεινή Μπίνα η οποία «βγήκε» από πολύμηνη αποχή λόγω τραυματισμού ΝΙΚΗΤΡΙΑ!

MVP του ΟΞΙΦ ο Αλέξανδρος Σαλβαρίνας ο οποίος απέδειξε ότι με τη συστηματική δουλειά και αφοσίωση κάθε στόχος είναι εφικτός.

Η δουλειά συνεχίζεται για τις αγωνιστικές ομάδες του ΟΞΙΦ στην OFF SEASON βελτίωση της φυσικής κατάστασής τους στο ολοκαίνουργιο γυμναστήριο στο ΟΞΙΦ Αρένα το οποίο στήθηκε με την βοήθεια της Π.Ε. Φλώρινας και τις προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήριου Βόσδου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά!

Το ΔΣ του ΟΞΙΦ νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα Παιδιά , τους Γονείς, τους Χορηγούς, όλους όσους βοήθησαν περισσότερο ή λιγότερο να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Καλό Καλοκαίρι!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...