Πρωταθλητής Ελλάδας U17 ο Μπίλης, Χρυσά τα Αγόρια, Ασημένια τα Κορίτσια!

Το Ντάμπλ έκαναν οι Έφηβοι του ΟΞΙΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το περασμένο ΣΚ στην Αθήνα!

Στο ατομικό (95 συμμετοχές) Πρωταθλητής Ελλάδας ανακηρύχτηκε ο Βασίλης Τσώκας επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του Φαβορί. Ο  Βασίλης, μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών, ήταν  αήττητος από την αρχή μέχρι το τέλος. Για την Ιστορία στον Μεγάλο Τελικό κέρδισε τον Φώτη Μήνο του Θησέα Ηρακλείου.

Στο ομαδικό, η Μαγική Τετράδα του ΟΞΙΦ (Βασίλης Τσώκας, Αλέξανδρος Βέλλιος,  Γιάννης Φίσκας, Αδάμ Ζαραβέλης),  ανανεωμένη κατά 75% σε σχέση με πέρυσι κατέκτησαν τον Τίτλο ανάμεσα σε 16 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικότερα στο Τ16 κέρδισαν το Μαρούσι 45-29, στο Τ8 τη Βάρη 45-42, στον ημιτελικό τον ΠΑΣ Γιαννενα 45-31 και στο Μεγάλο Τελικό την Α.Α. Ιωαννίνων

με το ίδιο σκόρ 45-31!

Τα κορίτσια μας «έκαναν» 6 στην 16αδα από τις οποίες η Νεφέλη Ρασπόπστη, Βάλια Ορφανουδάκη και Νικολέτα Στεργιούλα κατέκτησαν την 5η, 6η και 8η θέση αντίστοιχα.

Στο ομαδικό οι παραπάνω μαζί με την Άντρια Στεργίου κατέκτησαν την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο ανάμεσα σε 12 ομάδες. Το Χρυσό Μετάλλιο «χάθηκε» για 2 μόλις πόντους (43-45 από τη Λ.Ο.Βάρης).

Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο: www.fencingworldwide.com/en/30070-2023/tournament/.

Σε δηλώσεις τους Όλα τα Παιδιά αφιέρωσαν τις Νίκες τους στις Αγαπημένες τους Μητέρες  τιμώντας ταπεινά τη Γιορτή της Μητέρας!

Με την ολοκλήρωση του Αγωνιστικού Προγράμματος στην κατηγορία U17 ο Βασίλης Τσώκας είναι στο Νο1 με 490 βαθμούς και στα Κορίτσια, επίσης, στο Νο 1 είναι η Νεφέλη Ρασπόπστη με 382,5 βαθμούς!

Το ερχόμενο ΣΚ ο ΟΞΙΦ θα ταξιδέψει στη Σόφια, Βουλγαρία για να αγωνισθεί στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U14 με 6 κορίτσια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...