Τα νέα του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας

Ολική επαναφορά για το σύνολο του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού σύμφωνα με τις Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από την Δευτέρα 17 Μάιου.

Πλήρως ευθυγραμμισμένος και ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας, ανοίγει τις πόρτες του Ο.ΞΙ.Φ. Αρένα για όλα τα τμήματά του. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση από τους αθλητές – αθλήτριες μας, του εβδομαδιαίου Self Test που έχουν υποχρέωση να κάνουν για το Σχολείο τους και η τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΓΓΑ για το Άθλημα της Ξιφασκίας (https://fencing.org.gr/images/stories/ANAKOINOSEIS/MAY2021/ODIGIES_AKADIMION.pdf).

Το ίδιο ισχύει και για την εκκίνηση της Αγωνιστικής Δραστηριότητας με προτεραιότητα τη συμμετοχή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των Κατηγοριών.

Όσο αφορά το άθλημα της Αντισφαίρισης, οι δραστηριότητες (e-booking κλπ) συνεχίζονται κανονικά.

Τα Μεγάλα Νέα αφορούν ότι κατόπιν της επίσημης χθεσινής συνάντησης της Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντερνου Πεντάθλου Κας Δώρα Πάλλη με στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (UIPM) στο Μονακό, εγκρίθηκε ο Ο.ΞΙ.Φ να διεκδικήσει Αγώνα LASER RUN μέρος των World Series της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (UIPM) . Ο συγκεκριμένος αγώνας αφορά συνδυασμό Τρεξίματος και Σκοποβολής  με Laser Πιστόλια μέσα στον αστικό ιστό μετατρέποντας την Πόλη σε ένα Μεγάλο Αθλότοπο. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, αφορά πολλές ηλικιακές κατηγορίες, και συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Θυμίζουμε ότι ο ΟΞΙΦ είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου και εκτός από το Laser Run, προγραμματίζει και άλλα αθλητικά – προπονητικά event Μοντέρνου Πεντάθλου, ένα από τα αθλήματα που περιλαμβάνει είναι και η Ξιφασκία πλέον του Τρεξίματος, Κολύμβησης, Σκοποβολής και Ιππασίας.

Από το Δ.Σ.
#StaySafe

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...