Τελετή εγκαινίων του Νέου Υπερσύγχρονου Γυμναστηρίου στο ΟΞΙΦ Αρένα

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα η Τελετή Εγκαινίων του Νέου Υπερσύγχρονου Γυμναστηρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας στην Περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Φλώρινας.
Ανάμεσα στους ξιφομάχους,  το προπονητικό team και τον Πρόεδρο του ΟΞΙΦ κο Χρήστο Παυλίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κος Σωτήρης Βόσδου έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων και παρέδωσε προς χρήση το πραγματικά θαυμάσιο γυμναστήριο στους Πρωταθλητές δηλώνοντας: “Το Άθλημα της Ξιφασκίας, εδώ και χρόνια έχει αναδειχθεί το Άθλημα της Φλώρινας. Δεν σταματάμε να στηρίζουμε τα Παιδιά, όπως και όποτε μπορούμε, σε αυτόν τον συνεχή αλλά πολύ ενδιαφέρον αγώνα τους. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε στο αίτημα του ΟΞΙΦ και βοήθησε στην προμήθεια και εμπλουτισμό σε υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής αυτού του πραγματικά ξεχωριστού Προπονητικού Κέντρου, του ΟΞΙΦ Αρένα. Σας εύχομαι καλές επιτυχίες!”
Το Έργο «Προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού του Προπονητικού Αγωνιστικού Κέντρου ΟΞΙΦ-ΑΡΕΝΑ» χρηματοδοτήθηκε από το ΕΑΠ 2017 -2021 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Champions League της Πρωταθλήτριας Ομάδας των Ανδρών του Ο.ΞΙ.Φ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...