Ο Άγγελος Ρασπόπτσης κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα

Ένα ακόμα Χρυσό Μετάλλιο πρόσθεσε ο Άγγελος Ρασπόπτσης, στην εντυπωσιακή ομολογουμένως, Συλλογή του Μεταλλίων και Τίτλων!

Κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα μαθητών Λυκείων από όλη τη Χώρα. Ο Άγγελος, σε ένα διάλλειμα από τις μαθητικές του υποχρεώσεις (μαθητής της Γ’ Τάξης του ΕΠΑΛ Φλώρινας), και λίγο πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 στη Φιλιππούπολη δείχνει ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Για την ιστορία στον Τελικό κέρδισε τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο 15-14!

Τις απονομές έκανε ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας κος Πέτρος Τσώκας.

Ένα ακόμα μετάλλιο (Χάλκινο) κατέκτησε, επίσης, η Νικολέτα Στεργιούλα στο Πανελλήνιο Κύπελλο U13 το περασμένο Σκ στην Καλαμαριά. Η Νικολέτα ανέβηκε στο βάθρο σε ένα αγώνα που συμμετείχαν 50 κορίτσια ενώ ο ΟΞΙΦ κατέβασε συνολικά 12 αγόρια και κορίτσια.

Όλα τα αποτελέσματα του Κυπέλλου είναι διαθέσιμα στο: www.fencingworldwide.com/en/26256-2022/tournament/ .

Το ίδιο ΣΚ ο Νικόλας Τσώκας αγωνίσθηκε στο Grand – Prix της Βουδαπέστης. Ο Νικόλας με 1 νίκη και 5 ήττες δεν κατάφερε να περάσει στον νόκ άουτ. Επόμενος στόχος του το Παγκόσμιο Κύπελλο του Παρισιού τον Μάιο.

Τέλος, μόνο περηφάνια νοιώθει ολόκληρη η οικογένεια του ΟΞΙΦ για την Πρωταθλήτρια μας Κωνσταντίνα Καράντζα, η οποία υπέβαλε επίσημη πρόταση (σχέδιο) για το Ολυμπιακό Μετάλλιο της Χειμερινής Ολυμπιάδας Νέων του 2024 η οποία θα διεξαχθεί στην Ν. Κορέα.

Η προσοχή όλων πλέον, στρέφεται στη Φλώρινα μας, η οποία το 2ημερο 25-26 Μαρτίου θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο U14/U12. Οι Αγώνες διοργανώνονται από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ξιφασκίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και την συνδιοργάνωση της ΠΕ Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας.

Από το ΔΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...