Ο.ΞΙ.Φ. – TBB

Με πολύ σημαντικές συμφωνίες στις αποσκευές  τους γύρισαν από την Γερμανία τα στελέχη του Ομίλου Πέτρος Τσώκας και Στάθης Γεροσίδερης. Κατά την  διάρκεια του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ξίφους Ασκήσεως Κοριτσιών είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συμφωνήσουν σε κοινό πλαίσιο συνεργασιών, με τον Αρχιπροπονητή της Γερμανικής Ομοσπονδίας κο Λάγιος Σόμοντι, την Ολυμπιονίκη Δρ. Σαμπίνε Μπάου, στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, κ.ά.
Αναλυτικότερα συμφωνήθηκαν να προταθεί η Φλώρινα ως τόπο προετοιμασίας της Γυναικείας Γερμανικής ομάδας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Κατάνια, Ιταλία (1-10 Οκτ. 2011), την θέσπιση προπονητικού κάμπ με την συμμετοχή των ισχυρών ομάδων της Ευρώπης, σε ετήσια βάση, την διεκδίκηση και θεσμοθέτηση Ευρωπαϊκών Κυπέλλων στην Φλώρνα και την οργάνωση προπονητικών σεμιναρίων.
Τέλος, ισχυρές είναι οι πιθανότητες ορισμού της Φλώρινας ως προπονητικού κέντρου από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, με την προϋπόθεση λειτουργίας του Κολυμβητηρίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση