Ολοκληρώθηκε το 9ο Prespa Summer Fencing Camp με το «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ 2015»

Ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί. Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες το Καλοκαιρινό Κάμπ του Ομίλου Ξιφασκίας έγινε και μάλιστα με πολύ επιτυχημένο τρόπο. Για 10 ημέρες (28 Αυγούστου – 6 Σεπτεμβρίου) το «Πατουλίδειο» φιλοξένησε 86 ξιφομάχους και προπονητές με επικεφαλής την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Alexandra Predescu και ένα πλήθος Πρωταθλητών από την Ρουμανία, την Κύπρο και την Ελλάδα.

Κοινή ομολογία όλων ότι το φετινό κάμπ των Πρεσπών πέρασε στην Ιστορία ως το καλύτερο στην 9χρονη πορεία, με το σύνολο των συμμετεχόντων να δηλώνουν ότι θα δώσουν το παρόν στην Επετειακή Διοργάνωση του 2016.
Πολύ μεγάλη η συμμετοχή και ιδιαίτερα ανεβασμένο το επίπεδο στο 23ο Διεθνές Τουρνουά Νέων «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ». 111 συμμετέχοντες «ανέβηκαν» στην Πρέσπα και τίμησαν με τα σπαθιά τους στο καθιερωμένο OPENING της αγωνιστικής περιόδου.

epee homes 2015 foil dames 2015 foil seniors 2015

Οι Νικητές ανά κατηγορία ήταν: στο Ξίφος Μονομαχίας επικράτησε η Alexandra Predescu (ΡΟΥΜΑΝΙΑ) και Στέργιος Τσώκας (ΟΞΙΦ) και στο Ξίφος Ασκήσεως είχαμε την καθολική κυριαρχία του Αιγάλεω με τα χρυσά να πηγαίνουν στην Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου και Ραφαήλ Σούλιο.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια πρώτα και πάνω από όλους τους συμμετέχοντες και τους γονείς τους που μας εμπιστεύθηκαν για ακόμα μία φορά και ήρθαν στην πανέμορφη Πρέσπα, τον Δήμαρχο Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη και το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου Πρεσπών, το ΚΤΕΛ Φλώρινας, τα Ξενοδοχεία Villa Platythea, Platythea Resort και Αριάνδη για την υπέροχη φιλοξενία και όλους όσους βοήθησαν περισσότερο ή λιγότερο για την επιτυχία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού, λοιπόν, για την 10η Επετειακή Διοργάνωση του PRESPA SUMMER FENCING CAMP 2016. Ήδη ο σχεδιασμός άρχισε και προβλέπει πολλές και μεγάλες εκπλήξεις. Καλή Αγωνιστική Χρονιά!

Από Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...