224 ξιφομάχοι στην Παιανία

Αξιέπαινη η προσπάθεια του Αρίστων Παιανίας να διοργανώσει με ιδιαίτερη επιτυχία ένα διήμερο αθλητικής πανδαισίας στο ΔΑΚ Παιανίας με την συμμετοχή 224 ξιφομάχων από όλη την Ελλάδα!

Ο ΟΞΙΦ συμμετείχε στο αγωνιστικό μέρος, με συνολικά 14 αθλητές και αθλήτριες και στο οργανωτικό μέρος μέσω του Προγράμματος Stand & Fence.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας «Ανδρέας Γερμακόπουλος» ο Νικόλας και Στέργιος Τσώκας κατέκτησαν την 5η και 6η θέση αντίστοιχα (78 συμμετοχές).

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο Kids Cup Vol. 4 τα ταλεντάκια του ΟΞΙΦ κατέκτησαν 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο. Η Μάγδα Αλεξιάδου και ο Βασίλης Τσώκας κατέκτησαν τα αργυρά μετάλλια στην κατηγορία -11 χρονών ενώ η Κωσταντίνα Καράτζα το χάλκινο στην κατηγορία -14.

Στα αγόρια οι Άγγελοι Ρασπόπτσης και Αιβαλιώτης «σκάλωσαν» στα προημιτελικά κατακτώντας την 7η και 8η θέση αντίστοιχα.

Την ερχόμενη Τετάρτη η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε ειδική εκδήλωση θα τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες με διακρίσεις σε Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Αγώνες. Από τον ΟΞΙΦ θα τιμηθούν οι Στέργιος Τσώκας, Φίλιππος και Αλέξανδρος Γκώγκος για την κατάκτηση Μεταλλίων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα Εφήβων σε Άγκυρα και Βουδαπέστη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...