3ο FlorinaEuroCup

Όλα είναι έτοιμα, 10 ημέρες πριν, την διεξαγωγή του 3ου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Εφήβων στο ξίφος ασκήσεως.

Στους αγώνες προβλέπεται  να συμμετέχουν 15 χώρες με 80 αθλητές στο ατομικό ενώ αντίστοιχα μεγάλη θα είναι η συμμετοχή και στα ομαδικά. To Florina EuroCup περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ξιφασκίας (EFC), τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και τον Δήμο Φλώρινας.
Για 1η φορά θα χρησιμοποιηθούν σύγχρονες υφασμάτινες πίστες, τις οποίες ευγενικά, παραχώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα:

Σάββατο 20 Οκτωβρίου: 
09:30 πμ Προκριματικά – Ταμπλώ 32
18:00 μμ Τελικοί Ατομικών (4άδα)
Κυριακή 21 Οκτωβρίου:
09:30 πμ Αγώνες Νόκ – Άουτ
14:00 μμ Τελικός Ομαδικών

Ξεκινά το Πρόγραμμα Ανίχνευσης Ταλέντων «Γίνε και Εσύ Ένας από  τους Τρείς Σωματοφύλακες». Το προπονητικό team του Ομίλου, σε συνεργασία με την Δ/νση Α/θμιας Εκ/σης Φλώρινας και τις Δ/νσεις των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής θα «μετρήσουν» όλα τα παιδιά 5ης και 6ης Δημοτικού και θ’ ανιχνεύσουν τους μελλοντικούς ξιφομάχους.

Στενότερη γίνεται η συνεργασία του Ο.ΞΙ.Φ. με την Κυπριακή Ξιφασκία μετά την πρόσληψη του Βαγγέλη  Ευαγγέλου στην Μεγαλόνησο. Αν μη τι άλλο η μετακόμιση του Βαγγέλη στην Κύπρο αποτελεί τιμή, εκτός βέβαια από τον ίδιο, και για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας.

Με 22μελη αποστολή θα συμμετέχει ο  Όμιλος στο Κύπελλο Ελλάδος το ερχόμενο Σ/Κ στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση