Πρεμιέρα για το 6ο Prespa Summer Fencing Camp

Πιστό στο ραντεβού του, ξεκινάει σήμερα το Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας στις Πρέσπες με την συμμετοχή 66 ξιφομάχων και προπονητών από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Για 6η συνεχή χρονιά ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας επιλέγει τον Δήμο Πρεσπών για την έναρξη των αγωνιστικών και προπονητικών δραστηριοτήτων. Επιλογή που εκτός από χρήσιμη έχει αποδειχθεί και ιδιαίτερα γούρικη για όλους τους συμμετέχοντες, αφού τα προπονητικά αγωνιστικά οφέλη είναι πολύτιμα.
Μαζί, λοιπόν, με το Αυγουστιάτικο πανσέληνο  οι ήχοι των σπαθιών θα πλημμυρίσουν το «ΠΑΤΟΥΛΙΔΕΙΟ» Αθλητικό Κέντρο, το οποίο ειδικά για την περίπτωση διαρρυθμίστηκε σε άρτιο οπλομαχητικό κέντρο, με 11 αγωνιστικές πίστες.
Το πρόγραμμα εκτός  από 3 καθημερινές  προπονήσεις, περιλαμβάνει κολύμπι, Jacuzzi, ορειβατικές διαδρομές ακόμη και συναυλία του Ρέμου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Κάμπ ολοκληρώνεται με το Διεθνές Κύπελλο «Λυγκηστίς» -20, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.
Ο Ο.ΞΙ.Φ. νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει εκ προοιμίου τον Δήμο Πρεσπών και τον Δήμαρχο κ. Β. Τσέπα, τα ξενοδοχεία Πλατυθέα και Μιμμαλόνες, το ΚΤΕΛ Φλώρινας και την Γ.Ε. Φλώρινας για την ευγενική παραχώρηση υλικού θέσης.
Φωτογραφικό υλικό και νέα του Κάμπ, καθημερινά θα είναι διαθέσιμα στο www.oxif.gr.

Ο Σύλλογος Trekkaten από την Δανία, πιστός φίλος της Φλώρινας, «άνοιξε» τις συμμετοχές στο 3ο Florina EuroCup 20,21 Οκτωβρίου 2012.
Η περίοδος εγγραφών νέων ξιφομάχων ξεκινά την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, 16:30-20:00 μμ καθημερινά στην αίθουσα 17 στο ΔΑΚ  Φλώρινας. Στα πλαίσια του προγράμματος «Γίνε και Εσύ Ένας από τους Τρείς Σωματοφύλακες» έχουν προγραμματισθεί επισκέψεις στα σχολεία από τους προπονητές του Ομίλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση