Ολοκληρώθηκε το 7ο Summer Camp του Ο.ΞΙ.Φ.

 150 αθλητές και αθλήτριες, προπονητές  και συνοδοί, από Ελλάδα – Κύπρο – Γεωργία – Βουλγαρία – Ιρλανδία είχαν την τύχη να νοιώσουν την μαγεία των Πρεσπών για 10 ημέρες (30 Αυγούστου – 8 Σεπτεμβρίου). Είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν σκληρά (3 φορές την μέρα), να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, να κάνουν νέους φίλους, να ονειρευτούν νέες καταστάσεις… Κατάφεραν όλοι, άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο, να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των προπονήσεων και των αγώνων, να πετύχουν ψηλούς και δύσκολους στόχους…

Όλα αυτά κατά την διάρκεια του Κάμπ των Πρεσπών, το οποίο  έκλεισε τις Πύλες του και  ανανέωσε το ραντεβού για την 8η Διοργάνωση το καλοκαίρι του 2014, το οποίο οι υπεύθυνοι οργανωτές προγραμματίζουν σε 2 περιόδους, μια για παιδιά έως 13 ετών και μία για αθλητές από 14 και πάνω.

Το Δ.Σ. νοιώθει την υποχρέωση  να ευχαριστήσει δημόσια, όλους όσους βοήθησαν άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, ιδιαίτερα όμως όλους τους γονείς, τους συλλόγους και τους προπονητές που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, τον Δήμο Πρεσπών, τον Δήμαρχο κ. Β. Τσέπα και τον κ. Ι. Καζόγλου, τα ΚΤΕΛ Φλώρινας, τα ξενοδοχεία Αριάνδη, Μιμαλλόνες και Platithea Resort, το Κέντρο Υγείας Λευκώνα και την Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας κα Κετσετζή, το ΑΤ Αγ. Γερμανού, τα ρολόγια OYYO, τον κ. Ε. Τσέκαρη, το café Piatsa και βέβαια, το προπονητικό team του Ομίλου, Πέτρο Τσώκα, Λεωνίδα Καλυβιάνο, Ιωάννα Χρήστου και Στάθη Γεροσίδερη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση