5εθνές Κύπελλο στο Πανόραμα

«Έκλεισαν» οι διοργανώσεις του ΟΞΙΦ για το 2016 με το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ξίφους μονομαχίας για αγόρια κορίτσια -14 και με το KIDS CUP Vol.2. Συνολικά 256 παιδιά από Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία (με τον μικρότερο 7 χρονών) «έπαιξαν» σπαθί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανοράματος.

Από τον ΟΞΙΦ περισσότερα από 50 παιδιά συμμετείχαν με την Φωτεινή Μπίνα να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο (-11 κορίτσια), την Αννέτα Σταμπουλίδου το Χάλκινο μετάλλιο, την Ελευθεράκη Ραφαέλλα 5η, την Λουκά Δέσποινα 7η και την Ιωάννου Δέσποινα 8η στην ίδια κατηγορία. Στα αγόρια -11 ο Τσώκας Βασίλειος 7ος, ο Σταμπουλίδης Αμβρόσιος 10ος και ο Ευθυμιάδης Παντελής 13ος. Στα -15 ο Σαλβαρίνας Αλέξανδρος κατέκτησε την 9η θέση, στα κορίτσια η Ταρενίδου Αφροδίτη την 7η θέση ενώ στα -14 ο Παπαχαρίσης Νικηφόρος πήρε την 5η θέση και ο Τράιτσης Γιώργος την 16η. Στα -14 κοριτσιών η Ταρενίδου Αφροδίτη κατέκτησε την 13η θέση και η Μαρκώτη Βασιλική την 17η.

Το εφηβικό του ξίφους ασκήσεως «έπαιξε» στο Πανελλήνιο Κύπελλο στην Αθήνα με τον Ζαχαρόπουλο Σωτήρη να ξεχωρίζει (7ος) και τον Μπαρδάκα Διονύση στην 16η θέση. Στα Κορίτσια η Απιδοπούλου Αντωνία επίσης ξεχώρισε με την 7η θέση ενώ 16άδα έκαναν οι Γεροσίδερη Πηνελόπη (11η), Αλεξοπούλου Αναστασία (12η) και Ζωγράφου Δέσποινα (16η). Συνολικά συμμετείχαν 56 αγόρια και 49 κορίτσια.

Η Ο.Ε. θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές αθλήτριες, προπονητές, διαιτητές, συνοδούς και κυρίως τους γονείς των παιδιών για την συμμετοχή τους καθώς και τον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη για την φιλοξενία.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο ο Στάθης Γεροσίδερης ταξιδεύει στο Κατάρ ως προσκεκλημένος διαιτητής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Ιδιαίτερα ευχάριστο και τιμητικό γεγονός είναι η Εκλογή του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας κ. Μανώλη Κατσιαδάκη στην θέση του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο πρόσφατο ετήσιο συνέδριο στην Μόσχα.
Συγχαρητήρια!

Από το ΔΣ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...