«Οι Μικροί… ΜΕΓΑΛΟΙ!»

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας με την, πολλαπλά, επιτυχημένη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -13 στο ξίφος μονομαχίας το περασμένο Σ/Κ στο ΟΑΚΑ.

Στο ατομικό η Φωτεινή Μπίνα κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο ενώ 3 ακόμα αθλήτριες μας μπήκαν στην 16άδα με τις Βασιλική Τράιτση στην 10 η , την Ραφαέλα Ελευθεράκη στην 11 η και την Αννέτα Σταμπουλίδου στην 15 η (60 συμμετοχές).

Στα αγόρια την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Τσώκας στην 6 η θέση και ο Παντελής Ευθυμιάδης στην 10 η (74 συμμετοχές).

Στα ομαδικά τα παιδιά μας πέτυχαν σχεδόν το τέλειο. Στα κορίτσια οι Μπίνα, Τράιτση, Ελευθεράκη και Σταμπουλίδου στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδος 2019 (10 συμμετοχές) ενώ οι Τσώκας, Ευθυμιάδης, Κίμες, Κιάνας ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη και έφθασαν στον Τελικό κατακτώντας το Ασημένιο Μετάλλιο (15 ομάδες).

Με την εμφάνιση τους αυτή οι Ξιφομάχοι μας «σφράγισαν» την Κατάκτηση της 1ης Θέσης στη Γενική Κατάταξη των Σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας για το 2019, για 4 η συνεχή Χρονιά!

Ο Πρόεδρος του ΟΞΙΦ κος Χρήστος Παυλίδης παρών στο διήμερο των Αγώνων δήλωσε: «Είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη Θητεία μου ως Πρόεδρος του ΟΞΙΦ η κατάκτηση των πολύ σημαντικών πανελλήνιων διακρίσεων από όλους τους ξιφομάχους μας και η 4 η συνεχής κατάκτηση της 1 ης θέσης στην Γενική Βαθμολογία της ΕΟΞ. Επιτρέψτε μου να συγχαρώ έναν προς ένα και μία προς μια όλα τα παιδιά για τις Νίκες, το Ήθος και τη Λάμψη τους που τους κάνει να ξεχωρίζουν, Ιδιαίτερες Ευχαριστίες στο Προπονητικό Team για την ποιότητα της δουλειάς του και τον ιδιαίτερο εκπαιδευτικό τους ρόλο. Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος!»

Το Δ.Σ. θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει τους Χορηγούς και Μεγάλους Υποστηρικτές της Μεγάλης Πορείας ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ, BROWN COFFEE, ΒΙΕΜΑΚ, ΔΕΘ – HELEXPO, SWORD HELLAS, ΦΛΩΡΙΝΑΙΑ ΓΗ, FIRE STOP ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...