Επίδειξη Ο.ΞΙ.Φ.

Ιδιαίτερα πετυχημένη η εμφάνιση των  αθλητών και αθλητριών του  Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας στο Νέο  Πάρκο στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικά Δρώμενα 2013» του Δήμου Φλώρινας.
Καθοδηγούμενοι άψογα  από τους  προπονητές Καλυβιάνο  Λεωνίδα και Χρήστου Ιωάννα όχι  μόνο επέδειξαν τις αθλητικές  τους ικανότητες στο κοινό αλλά προκάλεσαν το ενδιαφέρον περισσότερων των 100 παιδιών  να μυηθούν στα μυστικά του σπαθιού.
Οι προπονητές του Ο.ΞΙ.Φ. καλούν όλα τα παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στην ξιφασκία να έρθουν στις εγκαταστάσεις  του Ομίλου, Αίθουσα 17 στο ΔΑΚ  Φλώρινας, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα έναρξης της σχολικής περιόδου, στις 18:00 μμ. Πληροφορίες καθημερινά στο 23850-28600 ή στο www.oxif.gr.
Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωσή  του να ευχαριστήσει δημόσια τον  Δήμο Φλώρινας και ιδιαίτερα των  υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κ. Άκη Καραγκιοζίδη για την στήριξη και προβολή του Ο.ΞΙ.Φ. μέσω των «Πολιτιστικών Δρόμενων 2013».
Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου (1-15 Σεπτεμβρίου 2013) ο Ο.ΞΙ.Φ. καλεί  όλους τους ενδιαφερόμενους υπό  μετεγγραφή αθλητές να ενημερωθούν  για τις νέες διατάξεις της  ΕΟΞ περί μετεγγραφών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση