1ος στην Ελλάδα ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας για 5η συνεχή χρονιά

Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας η Γενική Βαθμολογία Σωματείων για το 2020. Μια χρονιά δύσκολη, μια αγωνιστική χρονιά που δεν ολοκληρώθηκε, μια χρονιά που, έτσι και αλλιώς, θα τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια…

Μια Χρονιά, όμως, που βρίσκει τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας στο Ψηλότερο Σκαλοπάτι, στην Κορυφή για 5η συνεχή φορά! 2016-2017-2018-2019-2020 ο Ο.ΞΙ.Φ. είναι ΠΡΩΤΟΣ!!!

Η Γενική Βαθμολογία, στην οποία συμμετείχαν 40 σωματεία της ΕΟΞ από όλη την Ελλάδα, προέρχεται από την αγωνιστική παρουσία των Ξιφομάχων μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα (ατομικά και ομαδικά) δηλαδή -13 ετών/-17 ετών/-20 ετών/Ανδρών – Γυναικών στα 3 όπλα. Δυστυχώς ο Ο.ΞΙ.Φ. δεν μπόρεσε, λόγω COVID να συμμετάσχει στα Παν. Πρωταθλήματα -13 και Ανδρών-Γυναικών (Ξίφος Ασκήσεως και Ξίφος Μονομαχίας Γυναικών) στερώντας μια μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Το Δ.Σ. θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους Ξιφομάχους μας (περισσότερους από 100!) που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια και έβαλαν το λιθαράκι τους, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, σε αυτόν τον Θρίαμβο! Στο Ακούραστο Προπονητικό TEAM, Πέτρος Τσώκας, Παναγιώτης Δούδος, Νικόλας Τσώκας, Δημήτρης Δούδος και τη Γραμματέα Αλέκα Βασιλοπούλου για τη φανταστική δουλειά και αποτέλεσμα, στους Υπερπολύτιμους Χορηγούς Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, BROWN COFFEE, SWORD HELLAS, ΚΔΑΠ Το Δενδρόσπιτο, STOP FIRE Ιωαννίδης για τη στήριξη και το σεβασμό των Προσπαθειών μας!

Και φυσικά, όλους τους Γονείς, τους Φίλους και τους Υποστηρικτές για συνεχή, έντονη και ειλικρινή Αγάπη τους!

Όλη η Οικογένεια του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας μια Υπόσχεση μπορεί να δώσει: Καλύτερα – Ψηλότερα – Αποτελεσματικότερα!!!

#StaySafe

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...