Ο Στέργιος πετάει για το Προολυμπιακό

Η Μεγάλη Στιγμή έφθασε για τον Στέργιο Τσώκα! Μετά από αναβολή ενός έτους, η τελευταία ευκαιρία για Πρόκριση «παίζεται» την ερχόμενη Κυριακή στη Μαδρίτη.

Το Προολυμπιακό Τουρνουά της Ευρωπαϊκής Ζώνης «δίνει» ένα τελευταίοn εισιτήριο για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020, οι οποίοι, όπως και τα πάντα στη ζωή μας, επηρεάστηκαν από την Πανδημία.

Στους Αγώνες συμμετέχουν συνολικά 27 αθλητές από 27 Ευρωπαϊκές Χώρες, οι οποίες δεν κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν πρόκριση με άλλο τρόπο (Ομαδικό Αγώνισμα ή Παγκόσμιο Ranking) και μόνο ο 1 ος θα «ανέβει» στο αεροπλάνο για Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Στέργιος λίγο πριν πετάξει δήλωσε: « η μεγαλύτερη πρόκληση της αθλητικής μου καριέρας είναι μπροστά μου. Αλήθεια είναι, ότι η προσπάθεια «τράβηξε» αρκετά λόγω COVID, αλλά δεν πειράζει. Θα σταθώ απέναντι σε κάποιους από τους καλύτερους ξιφομάχους της Ευρώπης και του Κόσμου και θα προσπαθήσω να τους νικήσω. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της Καρδιάς μου όσους πίστεψαν στις δυνατότητές μου και με στήριξαν σε αυτό το μακρύ και δύσκολο ταξίδι, τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, την κα Βαλίνα Ρόζα και τον Πρόεδρο μας κο Χρήστο Παυλίδη, την Sword Hellas, την Brown Coffee, την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, την Οικογένειά μου και τους Φίλους μου και ιδιαίτερα τον Δάσκαλο Γιώργο Παυλίδη».

Ο Στέργιος αγωνίζεται την Κυριακή 25 Απριλίου στις 10:00 πμ (ώρα Ελλάδος) και μπορείτε να παρακολουθήσετε Live τις προσπάθειες του στο: http://madridfencing2021.com/streaming και αποτελέσματα στο: http://madridfencing2021.com/results
Buena Suerte Stergios!
Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...