Η Στάντσιου στον Ο.ΞΙ.Φ.

stantsiou.jpg

Ολοκληρώθηκε  η περίοδος μετεγγραφών για την  Ελληνική Ξιφασκία (1 έως 17 Σεπτεμβρίου 2012), κατά την οποία η αγωνιστική ομάδα στο Ξίφος Ασκήσεως του Ο.ΞΙ.Φ. ενισχύθηκε με την Ελισάβετ Στάντσιου (20 χρ.).

Σύμφωνα με τον  προπονητή κ. Στάθη Γεροσίδερη, είναι  ίσως η δυνατότερη μετεγγραφή στο  Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών που έχει κάνει ποτέ ο Όμιλος και αναμένεται να βοηθήσει πολύ στην κούρσα για την κορυφή.

Η Ελισάβετ, μάλιστα, βρέθηκε στην Φλώρινα σ’ ένα διάλειμμα  από τις σπουδές της, και προπονήθηκε  με τις αγωνιστικές ομάδες στο  προπονητήριο του Ο.ΞΙ.Φ.

Σε δηλώσεις της τόνισε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα  χαρούμενη για την απόφασή της να έρθει στην Φλώρινα και να αγωνισθεί με τα χρώματα του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τόνισε, τέλος, ότι έμεινε εντυπωσιασμένη από τις εγκαταστάσεις στο ΔΑΚ Φλώρινας, θεωρώντας το προπονητήριο μας το καλύτερο στην Ελλάδα και τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας μακράν το καλύτερα οργανωμένο σωματείο.

Ο Χρήστος Κίζος ήταν ο μόνος αθλητής που «έκανε» 8 άδα στο Κύπελλο Θεσσαλονίκης -17 στο ξίφος ασκήσεως. Συνολικά ο Ο.ΞΙ.Φ. κατέβασε 22 αθλητές και αθλήτριες και  μαζί με τον Α.Ο.Ξ. Αιγάλεω είχε την  μεγαλύτερη συμμετοχή σε έναν αγώνα που δύσκολα μπορεί χαρακτηρισθεί ως διαφήμιση για το άθλημα.

Το ερχόμενο σ/κ (6, 7 Οκτωβρίου) 7 μελής  αποστολή ταξιδεύει στην Βουδαπέστη για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 που  οργανώνεται εκεί και το μεθεπόμενο σ/κ (13,14 Οκτωβρίου) 20 μελής ομάδα θα συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδας στην Αθήνα.

Θυμίζουμε ότι μεγάλο αθλητικό γεγονός  του μήνα είναι το Florina EuroCup 2012 (20 και 21 Οκτωβρίου 2012).

Καλό Μήνα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση