Το σήκωσε!!!

Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2012 ανακηρύχτηκε η Ιωάννα Χρήστου. Επικεφαλής της πολυπληθέστερης αποστολής, αυτής του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας σε μια διοργάνωση που προσέλκυσε περισσότερους από 300 ξιφομάχους από όλη την Ελλάδα, η Ιωάννα δεν άφησε περιθώριο να την αμφισβητήσει καμιά αντίπαλος.

Όλοι συμφώνησαν, πως ήταν σαν να μη πέρασε μια μέρα, από την αρχή ως τέλος, παρέμεινε το απόλυτο φαβορί. «Είχα φοβερό άγχος… αυτό του πρωτάρη» δήλωσε «αλλά η δουλειά που κάναμε όλο το καλοκαίρι και στο κάμπ απέδωσε καρπούς».
Εκπληκτική, επίσης, απόδοση έπιασε και ο Ιορδάνης Ηλιάδης, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, αποδεικνύοντας ότι η σχέση του με την κορυφή είναι σταθερή.

8άδα, επίσης, έκαναν η Φανή Βαρβέρη, ο Αλέξανδρος Κοντογιάννης (στην 1η του εμφάνιση με τον Ο.ΞΙ.Φ.) και ο Θεόφιλος Διαφωνίδης στο ξίφος μονομαχίας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Florina EuroCup 2012. Μέχρι σήμερα Δανία, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία, Βουλγαρία έχουν δηλώσει πλήρεις ομάδες τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά. Το κλειστό γυμναστήριο θα διαμορφωθεί ειδικά για τους αγώνες με 9 σύγχρονες πίστες ενώ για 1η φορά φέτος στο www.oxif.gr θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη των αγώνων (Live Streaming).
Μεγάλη τιμή αποτελεί για τον σύλλογο η υποδοχή και φιλοξενία των μαθητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Comenius.

Την Τετάρτη 17 Οκτ. στις 18:00 μμ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το προπονητήριο του Ομίλου, να ενημερωθούν για τις δράσεις και τα επιτεύγματα των ομάδων μας και, βέβαια, να μυηθούν στα μυστικά του σπαθιού.

Το Δ.Σ. θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια τον Ταξίαρχο κ. Απόστολο Τσιάγγο, Διοικητή της 9ης Ταξιαρχίας για την υποστήριξη που προσφέρει στις προσπάθειες της Ολυμπιονίκη Ιωάννας Χρήστου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση