Άρχισε η Συγκομιδή Μεταλλίων

Εξαιρετικό το περασμένο Σαββατοκύριακο για την Οικογένεια του Ο.ΞΙ.Φ.
Οι εφηβικές αγωνιστικές ομάδες του ξίφους ασκήσεως διέπρεψαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Ταυτόχρονα ο Φίλιππος Γκώγκος ξεχώρισε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην Μπρατισλάβα.

Αναλυτικότερα, τα παιδιά μας κατέκτησαν 1 χρυσό, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της χρονιάς δείχνοντας το δρόμο της επιτυχίας στα υπόλοιπα παιδιά του ΟΞΙΦ που θα αγωνισθούν το επόμενο σαββατοκύριακο. Οι Νέλη Γεροσίδερη, η Αντωνία Απιδοπούλου, η Πένυ Νικολαϊδου και η Βίβιαν Ρασπόπτση κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο στο ομαδικό ενώ η Νέλη Γεροσίδερη κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο ατομικό με την Αντωνία 7η, την Αναστασία Αλεξοπούλου 8η, την Πένυ 9η και τις Μιχαιλίδου, Ρασπόπτση και Ζωγράφου στην 13η, 14η και 15η αντίστοιχα, Συνολικά 7 κορίτσια μας στην 1η 16άδα!

Στο ομαδικό των Αγοριών οι Δημήτρης Μοσχόπουλος, Σωτήρης Ζαχαρόπουλος, Διονύσης Μπαρδάκας και Ανδρέας Κούλης κατέκτησαν το Ασημένιο Μετάλλιο και στο ατομικό ο Διονύσης με τον Δημήτρη κατέκτησαν την 10η και 11η θέση αντίστοιχα.

Στην Μπρατισλάβα ο Φίλιππος Γκώγκος ανάμεσα σε 292 συμμετέχοντες κατέκτησε την 36η θέση!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 20:00 μμ ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του. Σε μια λαμπρή τελετή στο ΟΞΙΦ Αρένα θα τιμηθούν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του ΟΞΙΦ που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους το 2017 ενώ ιδιαίτερη απονομή βραβείου θα γίνει στον Καλύτερο ή Καλύτερη Αθλήτρια της Χρονιάς!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γ.Σ.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας καλούν όλα τα μέλη του συλλόγου στην Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στις 21:00 στα γραφεία του Ομίλου με τα εξής θέματα:
-Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός Έτους 2017
-Προϋπολογισμός Έτους 2018
-Αρχαιρεσίες
Σε περίπτωση Μη Απαρτίας η Γ.Σ. θα συνέλθει την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...