Η Νεφέλη στην 64αδα της Κρακοβίας

Η Νεφέλη Ρασπόπτση, ο Βασίλης Τσώκας και η Μαρίλια Κέκελη ταξίδεψαν στην Κρακοβία για το τελευταίο Euro Cadet Circuit της χρονιάς, λίγο πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 στη Νάπολη.

Ξεχώρισε η Νεφέλη με την 64η θέση ανάμεσα σε 189 αθλήτριες. Με 3 νίκες 3 ήττες στον προκριματικό όμιλο, πέρασε BYE στο ταμπλό των 128 όπου εκεί αντιμετώπισε και κέρδισε 15-12 το φαβορί Ουκρανή Σούτκο. Στη συνέχεια έχασε από τη Τσέχα Καχάμπκοβα 8-15 και αποκλείστηκε.

Ο Βασίλης με 5 νίκες – 1 ήττα (από τον Εσθονό Κοζλόβ με 4-5) στον προκριματικό όμιλο, πέρασε BYE στους 128 αλλά στη συνέχεια έχασε από τον Ουκρανό Αρτσέφσκι 11-15 και «έμεινε» στην 76η θέση ανάμεσα σε 228 ξιφομάχους.

Η «μικρή» Μαρίλια Κέκελη, στην 1η της ευρωπαϊκή εμφάνιση, δεν έκανε νίκη στον προκριματικό όμιλο και αποκλείστηκε.

Νεφέλη και Βασίλης «πετάνε»  την επόμενη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου για τη Νάπολη – Ιταλία και το Μεγάλο Στόχο που δεν είναι άλλος από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17.

Ο Βασίλης μαζί με τον Αχιλλέα Μαυρομμάτη ταξιδεύουν το επόμενο ΣΚ στο Βρσάτς της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20. Μαζί τους ο Αστέριος Τσώκας καλεσμένος των διοργανωτών ως Διεθνής Διαιτητής.

Ο ΟΞΙΦ έδωσε το παρόν στα εγκαίνια του Νέου Προπονητηρίου του Ομίλου Ξιφασκίας Λύγκας Πεντέλης. Στον χαιρετισμό του, ο εκπρόσωπος του ΟΞΙΦ κος Πέτρος Τσώκας εξήρε το σημαντικό έργο του Προέδρου του Λύγκα κου Θεοδόσιου Παλάσκα αλλά και του Προπονητή του Συλλόγου κου  Σωτήρη Σωτήρα πρ. Πρωταθλητή και Προπονητή του ΟΞΙΦ και ευχήθηκε ένα προπονητήριο γεμάτο παιδικά χαμόγελα και πολλές επιτυχίες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...