Ο Ο.ΞΙ.Φ. τίμησε τον Ολυμπιονίκη Ηλιάδη

Μέγιστη Τιμή αποτέλεσε για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας η συμμετοχή του στην εκδήλωση για την υποδοχή του Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη στην πόλη της Φλώρινας στα πλαίσια των «ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ 2012».

Η Ολυμπιονίκης μας Ιωάννα Χρήστου  εκπροσωπώντας τον Όμιλο, πρόσφερε στον Ηλιάδη μια μάσκα ξιφασκίας  και ένα σπαθί, μαζί με ευχές για  το Χρυσό Μετάλλιο στην Ολυμπιάδα  του 2016.

Στην εκδήλωση παρουσίασαν τις αθλητικές  τους ικανότητες οι αθλήτριες Μοσχοπούλου  και Ντώνου, ενώ το παρόν έδωσαν τόσο οι αθλητικές ομάδες όσο και  το προπονητικό team του Ο.ΞΙ.Φ.

Μέγιστη, επίσης, Τιμή θα αποτελέσει ο ερχομός  στην Φλώρινα της Βασιλικής Βουγιούκα 5ης Ολυμπιονίκη στο Λονδίνο, την Παρασκευή 24 Αυγούστου. Η Βασιλική ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Ο.ΞΙ.Φ. να επισκεφτεί τον τόπο μας και να παρακολουθήσει τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις των «ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ 2012».

Την Τρίτη 28 Αυγούστου στις 8:00μμ στην Πλατεία Μόδη (Κανόνια), ο Όμιλος συμμετέχοντας στις Εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας, θα δώσει την δυνατότητα στην νεολαία της πόλης να εξερευνήσει τα μυστικά του αθλήματος της ξιφασκίας καθοδηγούμενη από πρωταθλητές και προπονητές σε μια εκδήλωση πλούσια σε θέαμα, ήχο και εικόνα.

Όλα είναι έτοιμα για το 6ο Prespa Summer Fencing Camp, το οποίο φέτος θα λάβει χώρα από 31 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Πρεσπών. Παρά την οικονομική κρίση ο αριθμός των συμμετοχών υπερβαίνει τον περσινό κατά 20%. Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την συναυλία ΡΕΜΟΣ-LIVE στον Άγιο Παντελεήμονα. Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Πατουλίδειο Αθλητικό Κέντρο θα διεξαχθεί το Διεθνές Κύπελλο -20 με την ονομασία «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» .

Οι προπονήσεις για τα προαγωνιστικά  και αγωνιστικά τμήματα του Ο.ΞΙ.Φ. αρχίζουν την Δευτέρα 27 Αυγούστου  στις 18:00 μμ. Τα παιδικά τμήματα και  οι αρχάριοι θα ξεκινήσουν με τα σχολεία  την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 16:30 μμ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση