ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ – ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Μετά από μια καταπληκτική αγωνιστική χρονιά, το 2023, έφθασε η στιγμή να τιμηθούν οι πραγματικοί Πρωταγωνιστές, οι Αθλητές και οι Αθλήτριες του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.

Oι Τιμές αποδόθηκαν όπως αρμόζει σε μια λαμπρή οικογενειακή Γιορτή το Σάββατο 6 Ιανουαρίου με τη ξεχωριστή φροντίδα και θαλπωρή του Ξενοδοχείου Emerald Suites and Spa.

Και δεν έλειπε κανένας! Συνολικά βραβεύτηκαν 24 ξιφομάχοι του ΟΞΙΦ που ξεχώρισαν όχι μόνο για τις αθλητικές τους επιδόσεις εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά κυρίως για το ήθος τους!

Καλύτερος Αθλητής της Χρονιάς ο Ραφαήλ Λάζου φιγουράρει στην 1η θέση της Ελληνικής Βαθμολογίας U13 και Καλύτερη Αθλήτρια της Χρονιάς η «άχαστη» Νεφέλη Ρασπόπτση, επίσης Νο1 στο Ελληνικό Ranking U17!

Ξεχωριστό Βραβείο έλαβαν οι Πρωταθλήτριες Ομάδες του ΟΞΙΦ:

U13 Κοριτσιών Κέκκελη Μαρίλια, Παυλίδου Νικολέτα, Στεργίου Άντρια, Ταντσοπούλου Μαριέτα.

U20 Αγοριών Ρασπόπτσης Άγγελος, Σαλβαρίνας Αλέξανδρος, Τσώκας Βασίλειος, Αχιλλέας Μαυρομάτης

Ανδρών Τσώκας Νικόλαος, Χατζητύπης Φίλιππος, Ζαχαρόπουλος Σωτήριος, Ρασπόπτσης Άγγελος

Να σημειωθεί ότι κάποιοι από τους Πρωταθλητές και τις Πρωταθλήτριες του ΟΞΙΦ ξεχώρισαν εκτός από τις αγωνιστικές πίστες και στις Πανελλήνιες εξετάσεις πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της προτίμησης τους με εξαιρετικές βαθμολογίες.

Στον εισαγωγικό του χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΟΞΙΦ κος Χρήστος Παυλίδης, αφού χαιρέτισε τις προσπάθειες και το αποτέλεσμα όλων των Ξιφομάχων αναφέρθηκε στα σχέδια του Ομίλου για το 2024 και υπογράμμισε την αντικατάσταση των mini busses με νέα υπερσύγχρονης τεχνολογίας με γνώμονα της ασφάλεια και την άνεση των παιδιών μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και βράβευσαν τους Πρωταθλητές μας ο Βουλευτής Φλώρινας κος Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Βασίλης Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Κώστας Μαραγκός, ο Αντιπερειφεριάρχης κος Αθανάσιος Τάσκας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Σωτήρης Βόσδου, η Αντιδήμαρχος κα Σοφία Φουδούλη και ο κος Γιώργος Ανθόπουλος.

Ολοκληρώνοντας τις βραβεύσεις ο κος Πέτρος Τσώκας, Αρχιπροπονητής του ΟΞΙΦ τόνισε: «Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο να ανατροφοδοτήσουμε τη Νεολαία μας με Νέα Πρότυπα, με Αξίες και Νέες Ηθικές Κατευθύνσεις, στοιχεία που, θεωρώ, όλα αυτά τα Παιδιά πρεσβεύουν και υπηρετούν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Γονείς που αγκαλιάζουν με ιδιαίτερη ζέση και σεβασμό τις προσπάθειες όλων μας»

Για την Ιστορία οι Τυχεροί της Βραδιάς ήταν: η Αθλήτρια Μαρία Χριστίνα Τιριακίδου, ο Γονέας κος Μιχάλης Φίσκας και από τους Επίσημους ο κος Αθανάσιος Τάσκας.

Καλή Χρονιά με Υγεία και Επιτυχίες!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...