Κύπελλο Φωτιάς 2012

Νέο Ρεκόρ συμμετοχών προβλέπεται να γίνει στο 7ο Κύπελλο Φωτιάς, το οποίο θα διοργανωθεί από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας στο ΔΑΚ Φλώρινας το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012.

Περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες, μικροί και μεγάλοι, νέοι και παλιοί, ενεργοί και βετεράνοι, ελπίδες και θρύλοι της ξιφασκίας θα διασταυρώσουν τα ξίφη στην ετήσια γιορτή της ξιφασκίας σε μια άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά «γλυκά» δωράκια. Πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες, ωράριο, όροι συμμετοχής κλπ στο www.oxif.gr. Συνεχίζονται οι Βραβεύσεις για τον προπονητή μας κ. Στάθη Γεροσίδερη.

Μετά την λαμπερή βραδιά στον ΠΣΑΤ την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα σειρά έχει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Κατά την ετήσια γιορτή της, λοιπόν, η ΕΟΕ θα τιμήσει τον Στάθη με Ειδικό Βραβείο Fair Play για το 2012. Πιο κοντά έρχεται ο Ο.ΞΙ.Φ. με το Κουβέιτ. Κατά την επίσκεψή του εκεί ο προπονητής του Ομίλου κος Πέτρος Τσώκας δρομολόγησε την συμμετοχή αθλητών από το Κουβέιτ στις αθλητικές διοργανώσεις που γίνονται στην Φλώρινα (αγώνες, camp κλπ).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση